Chainless Sense klimaat monitoring

/ CHAINLESS SENSE

direct INZICHT IN leefklimaat

Maak kennis met de Chainless Sense. Een slim apparaat dat de gezondheid van mensen bewaakt door de kwaliteit van de lucht in de leefomgeving te meten. De Chainless Sense beschikt over sensoren die de volgende waarden meten:

De Chainless Sense stelt gebruikers direct op de hoogte als ingestelde grenswaarden op bovenstaande metingen worden overschreden. Dit geeft het apparaat aan door een lichtring, die geel of rood oplicht.

De Sense is eenvoudig op tafel te plaatsen zodat iedereen in de ruimte direct inzicht heeft in de kwaliteit van de leefomgeving.

kleur geeft de luchtkwaliteit aan

De Chainless Sense signaleert op de volgende manieren de kwaliteit van de lucht in de leefomgeving. Het apparaat heeft een lichtring die met kleuren aangeeft wat de kwaliteit van de lucht in de leefomgeving is:

Groen: Schoon, veilig en gezond; geen actie nodig
Geel: Lichte vervuiling; ventileren is aanbevolen
Rood: Sterke vervuiling; ruimte verlaten en ventileren

De gemeten waarden kunnen op een smartphone worden uitgelezen. Daarvoor is een app ontwikkeld die zowel op iPhones als Android toestellen werkt. De Chainless Sense kan middels een BACnet protocol, bedraad of draadloos (via Wifi) worden gekoppeld aan een gebouwbeheersysteem. In zo’n BMS worden ruimtes centraal geregistreerd en kunnen naar wens de grenswaarden ingesteld worden.

MEER WETEN OVER DE CHAINLESS SENSE?

/ INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

/ ONZE PARTNERS

/ LAATSTE NIEUWS