gebouwbeheer software

/ Gebouwbeheer software

Gebouwbeheer software heeft de toekomst

In een snel veranderende, digitale wereld is een geavanceerd gebouwbeheersysteem geen luxe meer, maar een absolute noodzaak. Met innovatieve gebouwbeheer software wil Chainless een belangrijke rol spelen in de toekomst van gebouwbeheer. Om gebouwen slimmer en efficiënter te maken, voor een duurzame toekomst.

Fabrikant onafhankelijk

Voor de eindgebruiker wil Chainless altijd de beste software oplossing ontwikkelen. Daarom kiezen we ervoor hardware en fabrikant onafhankelijk te werken. Zo ontstaan de vrijheid om software naadloos te laten aansluiten op de unieke eisen en wensen van elke klant. Deze aanpak verschilt sterk van de one-size-fits-all oplossingen die vaak in de markt worden aangeboden. In plaats daarvan biedt Chainless een gepersonaliseerde ervaring, waarbij we software ontwikkelen die wordt afgestemd op de specifieke behoeften van een gebouw.

Automatisering op afstand

In het tijdperk van het Internet of Things (IoT) is de capaciteit om systemen op afstand te beheren van onschatbare waarde. Slimme gebouwbeheer software integreert moeiteloos met diverse systemen in een gebouw, van verlichting tot beveiliging. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde efficiëntie maar ook voor aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn. Stel je voor dat je de temperatuur, verlichting of beveiligingssystemen van een gebouw kunt aansturen, waar je ook bent, met slechts een paar klikken. Die toekomst is nu mogelijk met Chainless.

Brede toepasbaarheid

Hoewel veel mensen bij gebouwbeheer wellicht meteen denken aan enorme kantoorgebouwen of appartementscomplexen, is onze software veelzijdig genoeg voor een breed scala aan gebouwtypes. Ziekenhuizen hebben baat bij onze software om kritieke systemen te monitoren en te beheren. Gebouwbeheerders kunnen de gebouwbeheer software gebruiken om energiekosten te beheersen, en bedrijfsverzamelgebouwen kunnen elke huurder een op maat gemaakte beheerervaring bieden.

Meer dan gebouwbeheer software

Chainless is veel meer dan alleen een softwareleverancier. Zie ons als partner in het beheer van gebouwen. Door onze jarenlange ervaring weten we waar de uitdagingen en behoeften van gebouwbeheerders liggen. Ons team van experts en software engineers staat klaar om elke vraag te beantwoorden en oplossingen te bieden die echt werken.

Omdat technologie nooit stil staat, blijft Chainless continu innoveren. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze software te verbeteren, nieuwe functies toe te voegen en te zorgen dat we altijd een stap voor blijven op de concurrentie. De Chainless Sense is een mooi voorbeeld van zo’n eigen product ontwikkeling.

Tridium Niagara 4 Specialist

/ INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

/ ONZE PARTNERS

/ LAATSTE NIEUWS

Hieronder vind je het laatste nieuws en een overzicht van mooie projecten die we mochten
doen voor onze opdrachtgevers. Waaronder bijvoorbeeld het VU ziekenhuis in Amsterdam.

Chainless 's-Hertogenbosch

Nieuwe Chainless vestiging

Chainless de sleutel gekregen van hun tweede vestiging in het Soetelieve Business Center in ’s Hertogenbosch. Naast het kantoor in Assen is het bedrijf nu ook in het zuiden van Nederland vertegenwoordigd. We heten u graag van harte welkom.

Lees meer >

Whitepaper Smart Buildings

Ontdek waarom slimme gebouwen zo in de belangstelling staan, wat een Smart Building oplevert en wat de belangrijkste trends voor de komende jaren zijn.

Gijs Erisman

Gijs Erisman Chainless

In februari 2020 ben ik begonnen als Sales Manager aan een nieuwe uitdaging binnen Chainless. Commercie is waar ik energie van krijg en mijn passie voor het vak naar bovenkomt. In combinatie met de regeltechniek is dat voor mij een geweldige drijfveer.

Na een jaar in de functie als Sales Manager waarin we als Chainless team grote successen hebben gekend, ben ik binnen Chainless doorgegroeid naar Operations Manager. Naast de mooie groei die wij als bedrijf sinds 2020 hebben ingezet heb ik mij persoonlijk ook mogen ontwikkelen. Een reden te meer om je thuis te voelen bij dit jonge en dynamische bedrijf wat echt wel een autoriteit is geworden in de markt. Hier werken we met elkaar dan ook elke dag aan, waarin elke collega belangrijk is om het teambelang te doen slagen.

Waar ik trots op ben
Na iets meer dan 2 jaar kan ik wel zeggen dat ik enorm trots ben op iedereen binnen Chainless wat we inmiddels bereikt hebben. En daarmee bedoel ik eigenlijk ook wat wij voor de klanten en relaties hebben kunnen doen. Projecten en de ontzorging van A tot Z, oplossingen gebracht waar anderen opgaven, internationaal onze stappen gezet, Chainless product ontwikkeld omdat dit een eindgebruiker kon helpen en inmiddels uitgegroeid tot die partner waar iedereen op kan bouwen.

– Als commercieel succes; dan kijk ik toch ook naar de cijfers en hebben we het jaar 2020 een groei van 55% gerealiseerd en in het jaar 2021 een groei van 43%. Waarin we voor 2022 uitkijken naar een groei van 24%.

– Als bedrijf succes; Ons weten te profileren als solutions partner een partner die altijd een oplossing vind. Zo ook voor een relatie het VUmc, waar we al jaren een loyale partner zijn.

– Als team succes; we als team hebben geslaagd om een grote tender te winnen, en we het nieuwe Research and Development Ziekenhuis mogen maken.

Waar ik voor sta
Altijd open, eerlijk en transparant een gesprek voeren, waarin de klant centraal staat. Waardoor de verwachting ook het resultaat wordt en we allemaal het beste nastreven. “zeg wat je doet, doe wat je zegt”.

Met veel plezier, humor en passie altijd de beste oplossing nastreven voor elk project en voor elke klant.

Hoe ik bij Chainless terecht ben gekomen?
Ik heb Chainless in 2018-2019 leren kennen, ik was in die tijd Area Sales Manager voor Sontay. Een Engels bedrijf in veldapparatuur voor de gebouwautomatisering. Bart en Gerwin de twee eigenaren waren een relatie van mij die ik geregeld bezocht.

Halverwege 2019 veranderde een verkoopgesprek in een soort van sollicitatie gesprek. De heren gaven aan mij graag als commerciële collega bij hun team te willen voegen. Gerwin maakte een opmerking die me nog geregeld voorbij flitst; “je bent de eerste commerciële vent waar ik geen kippenvel bij krijg”.

Na een aantal maanden van leuke gesprekken over toekomst, visie, doelen en waar staat Chainless over 5 jaar. Ben ik in februari 2020 de uitdaging aangegaan en wat heet een uitdaging! Nog elke dag met veel plezier, passie en energie draag ik een stukje bij aan dit geweldige team en bedrijf.