/ Partners

Om hoogwaardige gebouw- en klimaatoplossingen te bieden, kiest Chainless ervoor om voor software engineering alleen samen te werken met partners, waar een hoge kwaliteit de standaard is. Zodat u er van op aankunt altijd de beste oplossing in huis te hebben. 

Distech Controls

Distech Controls verbindt mensen met gebouwen door middel van intelligente gebouw gebonden oplossingen. Dit doen ze door vooruitstrevende technologieën en diensten. Distech controls werkt nauw samen met klanten om nieuwe oplossingen te leveren die kunnen zorgen voor een betere gezondheid, betere ruimtes en meer efficiëntie. De passie voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zorgt ervoor dat we elk marktsegment kunnen bedienen en maatwerk kunnen leveren.

Tridium

Chainless is gecertificeerd partner van Tridium, de ontwikkelaar van het Niagara Framework. Het succes van dit uitgebreide softwareplatform is vooral te danken aan feit dat het een open source systeem is. Er is een grote Niagara community, die bijdraagt en mee ontwikkelt aan slimme software oplossingen voor Smart Buildings, Smart Cities en Internet of Things (IOT).

Het Niagara Framework zorgt ervoor dat systemen met elkaar kunnen praten. Het Framework is perfect inzetbaar voor gebouwbeheer,  cyberbeveiliging, data controle, gegevensbeheer en het verbinden van hardware en software.

De oplossingen van Tridium dragen bij aan slimme en energiezuinige gebouwen, waar het comfortabel werken en leven is, door de constante luchtkwaliteit en een prettig en gezond binnenklimaat.

Chainless is Distech Controls Partner

Belimo

Belimo is een Zwitsers bedrijf en al meer dan 46 jaar wereldmarktleider in de  ontwikkeling en productie van ondermeer aandrijvingen, regelafsluiters en sensoren.

De oplossingen van Belimo worden door Chainless ingezet voor het regelen en monitoren van klimaatinstallaties in gebouwen. Voor een gezonde en comfortabele leefomgeving, waarbij energieconsumptie tot een minimum wordt beperkt en veiligheid is gewaarborgd. 

Door innovatieve product ontwikkeling heeft Belimo zich ontwikkeld tot trendsetter en marktleider op het gebied van aandrijvingen en lucht- en waterzijdige klimaatinstallaties. Zo heeft Belimo ook CESIM ontwikkeld, wat staat voor: Comfort, Energy Efficiency, Safety, Installation en Maintenance.

Belimo streeft voor Zwitserse topkwaliteit en levert maar liefst 5 jaar garantie op al hun producten.

 

Belimo-Energy-Valve-BAC

CentraLine by Honeywell

CentraLine is een onafhankelijke tak van Honeywell en biedt geïntegreerde oplossingen voor gebouwbeheer. Het merk staat voor intelligente oplossingen in kantoorgebouwen, scholen, winkels en andere utiliteitsgebouwen. De CentraLine oplossingen zijn gebaseerd op Honeywell technologieën zoals het Niagara Framework (N4). Waardoor geïntegreerd gebouwbeheer mogelijk is. Naast automatisering van HVAC installaties zijn ook koppelingen mogelijk met verlichting, zonwering, brand en camerasystemen.

Innon

Innon is een brits bedrijf met een passie voor gebouwautomatisering. De visie van Innon is om engineers te laten regelen wat zij willen en hoe zij dat willen. Dit doen zij door open producten te leveren voor de gebouwautomatiseringsmarkt. Van IO-modules en kastdisplays tot regelapparatuur Innon kenmerkt haarzelf als een fabrikant en onlineshop maar is met name een distributeur van Tridium (bekend van het Niagara Framework).

Siemens

Van regelafsluiter tot sensoren, alle producten van Siemens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De producten van Siemens kenmerken zich door energie-efficiëntie, gebruiksgemak en een lange levensduur. Daarnaast zijn de componenten van Siemens makkelijk te integreren in uw gebouwbeheersysteem. Communicatieprotocollen zoals een BACnet, Modbus en KNX maken dit eenvoudig mogelijk.