/ Partners

Om hoogwaardige gebouw- en klimaatoplossingen te bieden, kiest Chainless ervoor om voor software engineering alleen samen te werken met partners, waar een hoge kwaliteit de standaard is. Zodat u er van op aankunt altijd de beste oplossing in huis te hebben. 

Distech Controls

Distech Controls verbindt mensen met gebouwen door middel van intelligente gebouw gebonden oplossingen. Dit doen ze door vooruitstrevende technologieën en diensten. Distech controls werkt nauw samen met klanten om nieuwe oplossingen te leveren die kunnen zorgen voor een betere gezondheid, betere ruimtes en meer efficiëntie. De passie voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zorgt ervoor dat we elk marktsegment kunnen bedienen en maatwerk kunnen leveren.

Tridium

Chainless is gecertificeerd partner van Tridium, de ontwikkelaar van het Niagara Framework. Het succes van dit uitgebreide softwareplatform is vooral te danken aan feit dat het een open source systeem is. Er is een grote Niagara community, die bijdraagt en mee ontwikkelt aan slimme software oplossingen voor Smart Buildings, Smart Cities en Internet of Things (IOT).

Het Niagara Framework zorgt ervoor dat systemen met elkaar kunnen praten. Het Framework is perfect inzetbaar voor gebouwbeheer,  cyberbeveiliging, data controle, gegevensbeheer en het verbinden van hardware en software.

De oplossingen van Tridium dragen bij aan slimme en energiezuinige gebouwen, waar het comfortabel werken en leven is, door de constante luchtkwaliteit en een prettig en gezond binnenklimaat.

Chainless is Distech Controls Partner

Belimo

Belimo is een Zwitsers bedrijf en al meer dan 46 jaar wereldmarktleider in de  ontwikkeling en productie van ondermeer aandrijvingen, regelafsluiters en sensoren.

De oplossingen van Belimo worden door Chainless ingezet voor het regelen en monitoren van klimaatinstallaties in gebouwen. Voor een gezonde en comfortabele leefomgeving, waarbij energieconsumptie tot een minimum wordt beperkt en veiligheid is gewaarborgd. 

Door innovatieve product ontwikkeling heeft Belimo zich ontwikkeld tot trendsetter en marktleider op het gebied van aandrijvingen en lucht- en waterzijdige klimaatinstallaties. Zo heeft Belimo ook CESIM ontwikkeld, wat staat voor: Comfort, Energy Efficiency, Safety, Installation en Maintenance.

Belimo streeft voor Zwitserse topkwaliteit en levert maar liefst 5 jaar garantie op al hun producten.

 

Belimo-Energy-Valve-BAC

CentraLine by Honeywell

CentraLine is een onafhankelijke tak van Honeywell en biedt geïntegreerde oplossingen voor gebouwbeheer. Het merk staat voor intelligente oplossingen in kantoorgebouwen, scholen, winkels en andere utiliteitsgebouwen. De CentraLine oplossingen zijn gebaseerd op Honeywell technologieën zoals het Niagara Framework (N4). Waardoor geïntegreerd gebouwbeheer mogelijk is. Naast automatisering van HVAC installaties zijn ook koppelingen mogelijk met verlichting, zonwering, brand en camerasystemen.

Innon

Innon is een brits bedrijf met een passie voor gebouwautomatisering. De visie van Innon is om engineers te laten regelen wat zij willen en hoe zij dat willen. Dit doen zij door open producten te leveren voor de gebouwautomatiseringsmarkt. Van IO-modules en kastdisplays tot regelapparatuur Innon kenmerkt haarzelf als een fabrikant en onlineshop maar is met name een distributeur van Tridium (bekend van het Niagara Framework).

Siemens

Van regelafsluiter tot sensoren, alle producten van Siemens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De producten van Siemens kenmerken zich door energie-efficiëntie, gebruiksgemak en een lange levensduur. Daarnaast zijn de componenten van Siemens makkelijk te integreren in uw gebouwbeheersysteem. Communicatieprotocollen zoals een BACnet, Modbus en KNX maken dit eenvoudig mogelijk.

Gijs Erisman

Gijs Erisman Chainless

In februari 2020 ben ik begonnen als Sales Manager aan een nieuwe uitdaging binnen Chainless. Commercie is waar ik energie van krijg en mijn passie voor het vak naar bovenkomt. In combinatie met de regeltechniek is dat voor mij een geweldige drijfveer.

Na een jaar in de functie als Sales Manager waarin we als Chainless team grote successen hebben gekend, ben ik binnen Chainless doorgegroeid naar Operations Manager. Naast de mooie groei die wij als bedrijf sinds 2020 hebben ingezet heb ik mij persoonlijk ook mogen ontwikkelen. Een reden te meer om je thuis te voelen bij dit jonge en dynamische bedrijf wat echt wel een autoriteit is geworden in de markt. Hier werken we met elkaar dan ook elke dag aan, waarin elke collega belangrijk is om het teambelang te doen slagen.

Waar ik trots op ben
Na iets meer dan 2 jaar kan ik wel zeggen dat ik enorm trots ben op iedereen binnen Chainless wat we inmiddels bereikt hebben. En daarmee bedoel ik eigenlijk ook wat wij voor de klanten en relaties hebben kunnen doen. Projecten en de ontzorging van A tot Z, oplossingen gebracht waar anderen opgaven, internationaal onze stappen gezet, Chainless product ontwikkeld omdat dit een eindgebruiker kon helpen en inmiddels uitgegroeid tot die partner waar iedereen op kan bouwen.

– Als commercieel succes; dan kijk ik toch ook naar de cijfers en hebben we het jaar 2020 een groei van 55% gerealiseerd en in het jaar 2021 een groei van 43%. Waarin we voor 2022 uitkijken naar een groei van 24%.

– Als bedrijf succes; Ons weten te profileren als solutions partner een partner die altijd een oplossing vind. Zo ook voor een relatie het VUmc, waar we al jaren een loyale partner zijn.

– Als team succes; we als team hebben geslaagd om een grote tender te winnen, en we het nieuwe Research and Development Ziekenhuis mogen maken.

Waar ik voor sta
Altijd open, eerlijk en transparant een gesprek voeren, waarin de klant centraal staat. Waardoor de verwachting ook het resultaat wordt en we allemaal het beste nastreven. “zeg wat je doet, doe wat je zegt”.

Met veel plezier, humor en passie altijd de beste oplossing nastreven voor elk project en voor elke klant.

Hoe ik bij Chainless terecht ben gekomen?
Ik heb Chainless in 2018-2019 leren kennen, ik was in die tijd Area Sales Manager voor Sontay. Een Engels bedrijf in veldapparatuur voor de gebouwautomatisering. Bart en Gerwin de twee eigenaren waren een relatie van mij die ik geregeld bezocht.

Halverwege 2019 veranderde een verkoopgesprek in een soort van sollicitatie gesprek. De heren gaven aan mij graag als commerciële collega bij hun team te willen voegen. Gerwin maakte een opmerking die me nog geregeld voorbij flitst; “je bent de eerste commerciële vent waar ik geen kippenvel bij krijg”.

Na een aantal maanden van leuke gesprekken over toekomst, visie, doelen en waar staat Chainless over 5 jaar. Ben ik in februari 2020 de uitdaging aangegaan en wat heet een uitdaging! Nog elke dag met veel plezier, passie en energie draag ik een stukje bij aan dit geweldige team en bedrijf.