Energie besparen bedrijven

/ Chainless Energie Dashboard

INZICHT IN al uw energiezaken

Het Chainless Energie Dashboard is in eigen huis ontwikkeld energie monitoring systeem. Zo krijgt u snel een compleet inzicht in al uw energiezaken over uw gebouw(en).

Het Chainless Energie Dashboard (ook wel afgekort met CED)  is een eigen ontwikkeling van een open software pakket. Speciaal ontwikkeld zodat het geschikt is voor elke toepassing en voor elk gebouw en ongeacht welk bestaand systeem (GBS).

Het systeem wordt gewaardeerd om haar gebruikersgemak en vele functionaliteiten. Bovendien is het volledig naar uw wens in te richten. Het bevat onder meer uw actuele energieverbruik, een nauwkeurige berekening van de energiekosten waarmee u uw energiefactuur kunt controleren en uw energie gerelateerde CO2 uitstoot.

Dit dashboard wordt gevoed met de meest actuele gegevens van uw gebouw gebonden installaties, energiemeters, uw meetbedrijf en uw inkoop en de daarbij gemaakte afspraken. Al uw energie gerelateerde data in één oogopslag!

REALTIME INZICHT

Chainless heeft jarenlange ervaring met het beheersen van energiestromen in de gebouwde omgeving. Via Chainless Energie Dashboard krijgt u niet alleen inzicht in het energieverbruik, evenwel een tijdige signalering als ook de mogelijkheid om op regelmatige basis deze kennis te gebruiken om de processen te optimaliseren. Zo kunnen wij u adviseren naar de mogelijkheden om energie te besparen.

We maken uw verbruik online zichtbaar en leggen via analyses verbanden. De data en analyses worden in heldere rapporten gepresenteerd zodat u direct ziet waar de besparingsmogelijkheden liggen. Tevens biedt het de mogelijkheid tot benchmarking zodat u uw verbruik, voor al uw gebouw(en) en per gebouw en zelfs per afdeling, kunt vergelijken.

Door het inlezen van realtime (meet)gegevens krijgt u een feitelijk inzicht in uw werkelijke kosten. Wij zetten tegen zo gering mogelijke kosten een professioneel energiemonitoringsysteem voor u op. Als er hardware benodigd is dan kunnen wij deze leveren.

Ook geïnteresseerd hoe wij u kunnen ontzorgen, hoe wordt ingegaan wordt op energiezorg, energie prestatie indicatoren en de mogelijkheden op het gebied van dataverzameling? We leggen u graag de uitgebreide mogelijkheden van het Chainless energiemonitoringssysteem uit en vertellen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wilt u weten wat Chainless voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door een email te sturen naar sales@chainless.nl

/ LAATSTE NIEUWS

Chainless 's-Hertogenbosch

Nieuwe Chainless vestiging

Chainless de sleutel gekregen van hun tweede vestiging in het Soetelieve Business Center in ’s Hertogenbosch. Naast het kantoor in Assen is het bedrijf nu ook in het zuiden van Nederland vertegenwoordigd. We heten u graag van harte welkom.

Lees meer »
gebouwbeheer software

Gebouwbeheer software

Om gebouwen slimmer en efficiënter te maken, ontwikkelt Chainless innovatieve gebouwbeheer software. Slimme software integreert diverse systemen in een gebouw, van verlichting tot verwarming. Voor efficiënte gebouwen en een duurzame toekomst.

Lees meer »

Whitepaper Smart Buildings

Ontdek waarom slimme gebouwen zo in de belangstelling staan, wat een Smart Building oplevert en wat de belangrijkste trends voor de komende jaren zijn.

Gijs Erisman

Gijs Erisman Chainless

In februari 2020 ben ik begonnen als Sales Manager aan een nieuwe uitdaging binnen Chainless. Commercie is waar ik energie van krijg en mijn passie voor het vak naar bovenkomt. In combinatie met de regeltechniek is dat voor mij een geweldige drijfveer.

Na een jaar in de functie als Sales Manager waarin we als Chainless team grote successen hebben gekend, ben ik binnen Chainless doorgegroeid naar Operations Manager. Naast de mooie groei die wij als bedrijf sinds 2020 hebben ingezet heb ik mij persoonlijk ook mogen ontwikkelen. Een reden te meer om je thuis te voelen bij dit jonge en dynamische bedrijf wat echt wel een autoriteit is geworden in de markt. Hier werken we met elkaar dan ook elke dag aan, waarin elke collega belangrijk is om het teambelang te doen slagen.

Waar ik trots op ben
Na iets meer dan 2 jaar kan ik wel zeggen dat ik enorm trots ben op iedereen binnen Chainless wat we inmiddels bereikt hebben. En daarmee bedoel ik eigenlijk ook wat wij voor de klanten en relaties hebben kunnen doen. Projecten en de ontzorging van A tot Z, oplossingen gebracht waar anderen opgaven, internationaal onze stappen gezet, Chainless product ontwikkeld omdat dit een eindgebruiker kon helpen en inmiddels uitgegroeid tot die partner waar iedereen op kan bouwen.

– Als commercieel succes; dan kijk ik toch ook naar de cijfers en hebben we het jaar 2020 een groei van 55% gerealiseerd en in het jaar 2021 een groei van 43%. Waarin we voor 2022 uitkijken naar een groei van 24%.

– Als bedrijf succes; Ons weten te profileren als solutions partner een partner die altijd een oplossing vind. Zo ook voor een relatie het VUmc, waar we al jaren een loyale partner zijn.

– Als team succes; we als team hebben geslaagd om een grote tender te winnen, en we het nieuwe Research and Development Ziekenhuis mogen maken.

Waar ik voor sta
Altijd open, eerlijk en transparant een gesprek voeren, waarin de klant centraal staat. Waardoor de verwachting ook het resultaat wordt en we allemaal het beste nastreven. “zeg wat je doet, doe wat je zegt”.

Met veel plezier, humor en passie altijd de beste oplossing nastreven voor elk project en voor elke klant.

Hoe ik bij Chainless terecht ben gekomen?
Ik heb Chainless in 2018-2019 leren kennen, ik was in die tijd Area Sales Manager voor Sontay. Een Engels bedrijf in veldapparatuur voor de gebouwautomatisering. Bart en Gerwin de twee eigenaren waren een relatie van mij die ik geregeld bezocht.

Halverwege 2019 veranderde een verkoopgesprek in een soort van sollicitatie gesprek. De heren gaven aan mij graag als commerciële collega bij hun team te willen voegen. Gerwin maakte een opmerking die me nog geregeld voorbij flitst; “je bent de eerste commerciële vent waar ik geen kippenvel bij krijg”.

Na een aantal maanden van leuke gesprekken over toekomst, visie, doelen en waar staat Chainless over 5 jaar. Ben ik in februari 2020 de uitdaging aangegaan en wat heet een uitdaging! Nog elke dag met veel plezier, passie en energie draag ik een stukje bij aan dit geweldige team en bedrijf.