Energie besparen bedrijven

/ Chainless Energie Dashboard

INZICHT IN al uw energiezaken

Het Chainless Energie Dashboard is in eigen huis ontwikkeld energie monitoring systeem. Zo krijgt u snel een compleet inzicht in al uw energiezaken over uw gebouw(en).

Het Chainless Energie Dashboard (ook wel afgekort met CED)  is een eigen ontwikkeling van een open software pakket. Speciaal ontwikkeld zodat het geschikt is voor elke toepassing en voor elk gebouw en ongeacht welk bestaand systeem (GBS).

Het systeem wordt gewaardeerd om haar gebruikersgemak en vele functionaliteiten. Bovendien is het volledig naar uw wens in te richten. Het bevat onder meer uw actuele energieverbruik, een nauwkeurige berekening van de energiekosten waarmee u uw energiefactuur kunt controleren en uw energie gerelateerde CO2 uitstoot.

Dit dashboard wordt gevoed met de meest actuele gegevens van uw gebouw gebonden installaties, energiemeters, uw meetbedrijf en uw inkoop en de daarbij gemaakte afspraken. Al uw energie gerelateerde data in één oogopslag!

Chainless heeft jarenlange ervaring met het beheersen van energiestromen in de gebouwde omgeving. Via Chainless Energie Dashboard krijgt u niet alleen inzicht in het energieverbruik, evenwel een tijdige signalering als ook de mogelijkheid om op regelmatige basis deze kennis te gebruiken om de processen te optimaliseren. Zo kunnen wij u adviseren naar de mogelijkheden om energie te besparen.

We maken uw verbruik online zichtbaar en leggen via analyses verbanden. De data en analyses worden in heldere rapporten gepresenteerd zodat u direct ziet waar de besparingsmogelijkheden liggen. Tevens biedt het de mogelijkheid tot benchmarking zodat u uw verbruik, voor al uw gebouw(en) en per gebouw en zelfs per afdeling, kunt vergelijken.

Door het inlezen van realtime (meet)gegevens krijgt u een feitelijk inzicht in uw werkelijke kosten. Wij zetten tegen zo gering mogelijke kosten een professioneel energiemonitoringsysteem voor u op. Als er hardware benodigd is dan kunnen wij deze leveren.

Ook geïnteresseerd hoe wij u kunnen ontzorgen, hoe wordt ingegaan wordt op energiezorg, energie prestatie indicatoren en de mogelijkheden op het gebied van dataverzameling? We leggen u graag de uitgebreide mogelijkheden van het Chainless energiemonitoringssysteem uit en vertellen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wilt u weten wat Chainless voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door een email te sturen naar sales@chainless.nl

/ LAATSTE NIEUWS