Chainless-software-engineering

/ OVER CHAINLESS

Fabrikanten van gebouwbeheersystemen leveren hun oplossingen meestal met een licentie voor het gebruik van de bijhorende software. De integratie van verschillende systemen is daardoor vaak een flinke uitdaging. Apparaten van verschillende merken communiceren immers niet met elkaar.

Chainless, de naam zegt het al, zorgt voor ‘kettingloze’ verbindingen. Zo kan software van verschillende aanbieders probleemloos met elkaar praten en heb je een vrije keus.

Chainless uit Assen is een jong, dynamisch en innovatieve onderneming en is sinds 2015 gespecialiseerd in de implementatie van gebouwbeheer- en klimaat oplossingen. Door het ontwikkelen van hoogwaardige software, zorgen we voor oplossingen die slim en volledig geautomatiseerd werken.

(MERK)ONAFHANKELIJK

De software engineers van Chainless ontwikkelen koppelingen en implementaties voor slimme gebouwen, waar het fijn wonen, leren en werken is. Daarbij werken we merk-onafhankelijk en gaan we altijd voor de beste oplossing. Met als bijkomend voordeel scherpe prijzen en licentie vrije oplossingen.

Inmiddels beschikt Chainless over 20 technische specialisten, die allemaal een hart voor software engineering hebben en de eindgebruiker centraal stellen. Dat doen we met veel aandacht en plezier. Met als resultaat tevreden klanten en een groeiend klantenbestand.

Chainless software engineering

MODULAIRE TECHNIEK

Het team van Chainless heeft veel kennis en ervaring van meet- en regeltechniek, maar beschikt ook over proceskennis van bijvoorbeeld klimaatinstallaties. Door het inzetten van de laatste technologische ontwikkelingen, zoals Internet-of-Things worden smart buildings gerealiseerd. Samen met de klant bedenken we slimme oplossingen, waarbij de gebruiker altijd centraal staat. Onze oplossingen worden zowel in kleinere ruimtes als in grote gebouwen toegepast. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen en operatiekamers.

De techniek die Chainless ontwikkeld is modulair van opzet, zo kan deze eenvoudig toegepast worden in elk type gebouw.

 

Meer weten over onze innovatieve software oplossingen?

/ INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

/ ONZE PARTNERS

/ OPDRACHTGEVERS WAAR WE GRAAG VOOR WERKEN

/ LAATSTE NIEUWS

Hieronder vind je het laatste nieuws en een overzicht van mooie projecten die we mochten
doen voor onze opdrachtgevers. Waaronder bijvoorbeeld het VU ziekenhuis in Amsterdam.