/ EVEN VOORSTELLEN

Chainless werd in 2003 opgericht door Gerwin Reimink en Bart van Enk. Inmiddels werken er 20 mensen bij het nog jonge bedrijf, dat innovatieve software ontwikkeld waarbij de eindgebruiker centraal staat. Graag stellen we het team van Chainless aan je voor. 

Gerwin Reimink Chainless

Gerwin Reimink

Technisch Directeur
Bart van Enk Chainless

Bart van Enk

Managing Partner
Gijs Erisman Chainless

Gijs Erisman

Commercieel Manager
Alwin Hoogekamp Chainless

Alwin Hoogenkamp

Projectleider
Michel Water Chainless

Michel Water

KAM Manager
Leon-de-la-Blije Chainless

Leon de la Bije

Operations Manager
Bob Reimink Chainless

Bob Reimink

Software Developer
Dennis van Ritbergen

Dennis van Ritbergen

Field Service Engineer
Sander van Heerde

Sander van Heerde

Software Engineer
Jeffrey-Lock-Chainless

Jeffrey Lock

Account manager

Derwin Steursma

Development Engineer
Peppijn Compaan

Pepijn Compaan

Software Developer
Leon Zuidema Chainless

Roel Zuidema

Office manager
Elsje Bouwhuis

Elsje Bouwhuis

Administratief medewerker
Boele Compaan

Boele Compaan

Field Service Engineer
Wim van Altena

Wim van Altena

Software Engineer
Nickless-Nicholson

Nickless Nicholson

Field Service Engineer
Vincent Ebben

Vincent Ebben

Field Service Engineer

Kom jij bij ons werken?

/ Kom JIJ bij ons werken?

Bij Chainless geldt: what you see, is what you get. Dit horen we niet alleen van nieuwe medewerkers, maar krijgen dit ook van klanten terug.

Bij Chainless belonen we goed en vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daar investeren we graag in. Bij Chainless zijn we altijd op zoek HVAC specialisten. We zijn een klein bedrijf dat klein wil blijven en juist dáárom kunnen we goed voor je zorgen.

Lijkt het je een mooie uitdaging om bij Chainless te komen werken of wil je eerst een keer kennis maken? Neem dan gerust contact op. Dat kan door een e-mail te sturen naar of een belletje te plegen: 0878-709 448

We komen graag met je in contact! Bekijk hier de openstaande vacatures.

Een beller is sneller!

stuur een e-mail

Gerwin Reimink

Gerwin Reimink Chainless

Van jongs af aan heb ik een passie voor techniek en denk ik graag in oplossingen. Ik kom helemaal tot leven als er een storing is of iets niet werkt. Voor mij ligt de uitdaging in het samen bedenken van nieuwe ideeën en ontdekken wat er beter kan.

Techniek en software zijn voor mij hulpmiddelen om processen slimmer en efficiënter in te richten. Daarom stel ik graag kritische vragen, want het kan altijd beter en eenvoudiger. “Waar kunnen we jullie mee helpen?” is de vraag die ik vaak als eerste stel.

Het gaat niet om het verkopen van een softwareproduct, maar om het oplossen van een probleem. Omdat standaardproducten vaak het probleem niet oplossen, ontwikkelen we veel zelf.

Hoe het allemaal begon
De start voor Chainless wordt in 2014 gelegd als het Amsterdam UMC de vraag stelt om orde en structuur aan te brengen in de meet- en regeltechniek van het ziekenhuis. Een enorme uitdaging. Vanuit mijn Sauter tijd regelde ik al de techniek in voor het ziekenhuis. Ik begon als zelfstandige omdat standaard producten vaak niet de échte oplossing waren voor de klant. Door een eerdere baan als machinist op de scheepvaart heb ik geleerd om creatief om te gaan met beperkte middelen. Het werk van een machinist is erg dynamisch; je moet oplossingsgericht zijn en snel kunnen handelen. Die ervaring kwam bij het ziekenhuis goed van pas.

Een academisch ziekenhuis als het Amsterdam UMC is de ideale klant voor Chainless. Je kunt er qua techniek alles in kwijt. Het aansturen van ziekenhuizen is erg dynamisch en verandert continu. De techniek ontwikkelt razendsnel en als je zo’n gigantische klus kunt klaren, dan kun je elke uitdaging aan.

Waar ik trots op ben
Als team bedenken we voor onze opdrachtgevers slimme oplossingen. Ik ben er trots op hoe we als klein bedrijf het vertrouwen van grote klanten weten te winnen. Het is machtig mooi om als team elke keer weer een prestatie neer te zetten. 

Het samen doen is voor mij heel belangrijk. Daarom heb ik vorig jaar om een functioneringsgesprek gevraagd, dat door vijf collega’s werd gedaan. Door me kwetsbaar op te stellen, wil ik beter worden en aan mezelf werken. Dat was gaaf om mee te maken en voor jaarlijkse herhaling vatbaar.

Hoe ik de toekomst zie?
Chainless bestaat inmiddels 10 jaar. Onze manier van werken slaat erg aan en daarom groeien we hard. Met onze klanten gaan we een heel persoonlijke en vaak ook vriendschappelijke relatie aan. Onze kracht is dat we echt met ze meedenken en willen helpen.

Omdat we groter worden, zijn we bezig om Chainless anders te organiseren. Zo worden rollen opnieuw verdeeld en openen we dit jaar een extra vestiging. Als oprichter voel ik me altijd erg verantwoordelijk. Ik ben een perfectionist en stel hoge kwaliteitsstandaarden. Daarom is het goed wat meer afstand te nemen van de operatie. 

Mijn passie voor techniek wil ik meer gaan inzetten. Om samen tot nog betere oplossingen te komen. Om met elkaar beter te worden en nieuwe producten te ontwikkelen. Daarom zal ik ook vaak te vinden zijn bij de jongens van Research & Development. Op naar de volgende 10 jaar!

Gijs Erisman

Gijs Erisman Chainless

In februari 2020 ben ik begonnen als Sales Manager aan een nieuwe uitdaging binnen Chainless. Commercie is waar ik energie van krijg en mijn passie voor het vak naar bovenkomt. In combinatie met de regeltechniek is dat voor mij een geweldige drijfveer.

Na een jaar in de functie als Sales Manager waarin we als Chainless team grote successen hebben gekend, ben ik binnen Chainless doorgegroeid naar Operations Manager. Naast de mooie groei die wij als bedrijf sinds 2020 hebben ingezet heb ik mij persoonlijk ook mogen ontwikkelen. Een reden te meer om je thuis te voelen bij dit jonge en dynamische bedrijf wat echt wel een autoriteit is geworden in de markt. Hier werken we met elkaar dan ook elke dag aan, waarin elke collega belangrijk is om het teambelang te doen slagen.

Waar ik trots op ben
Na iets meer dan 2 jaar kan ik wel zeggen dat ik enorm trots ben op iedereen binnen Chainless wat we inmiddels bereikt hebben. En daarmee bedoel ik eigenlijk ook wat wij voor de klanten en relaties hebben kunnen doen. Projecten en de ontzorging van A tot Z, oplossingen gebracht waar anderen opgaven, internationaal onze stappen gezet, Chainless product ontwikkeld omdat dit een eindgebruiker kon helpen en inmiddels uitgegroeid tot die partner waar iedereen op kan bouwen.

– Als commercieel succes; dan kijk ik toch ook naar de cijfers en hebben we het jaar 2020 een groei van 55% gerealiseerd en in het jaar 2021 een groei van 43%. Waarin we voor 2022 uitkijken naar een groei van 24%.

– Als bedrijf succes; Ons weten te profileren als solutions partner een partner die altijd een oplossing vind. Zo ook voor een relatie het VUmc, waar we al jaren een loyale partner zijn.

– Als team succes; we als team hebben geslaagd om een grote tender te winnen, en we het nieuwe Research and Development Ziekenhuis mogen maken.

Waar ik voor sta
Altijd open, eerlijk en transparant een gesprek voeren, waarin de klant centraal staat. Waardoor de verwachting ook het resultaat wordt en we allemaal het beste nastreven. “zeg wat je doet, doe wat je zegt”.

Met veel plezier, humor en passie altijd de beste oplossing nastreven voor elk project en voor elke klant.

Hoe ik bij Chainless terecht ben gekomen?
Ik heb Chainless in 2018-2019 leren kennen, ik was in die tijd Area Sales Manager voor Sontay. Een Engels bedrijf in veldapparatuur voor de gebouwautomatisering. Bart en Gerwin de twee eigenaren waren een relatie van mij die ik geregeld bezocht.

Halverwege 2019 veranderde een verkoopgesprek in een soort van sollicitatie gesprek. De heren gaven aan mij graag als commerciële collega bij hun team te willen voegen. Gerwin maakte een opmerking die me nog geregeld voorbij flitst; “je bent de eerste commerciële vent waar ik geen kippenvel bij krijg”.

Na een aantal maanden van leuke gesprekken over toekomst, visie, doelen en waar staat Chainless over 5 jaar. Ben ik in februari 2020 de uitdaging aangegaan en wat heet een uitdaging! Nog elke dag met veel plezier, passie en energie draag ik een stukje bij aan dit geweldige team en bedrijf.

Michel Water

Michel Water Chainless

Na heel wat jaren werkervaring heb ik begin 2022 de overstap naar Chainless gemaakt (en daar nog geen dag spijt van 😊). Voordat ik in mijn functie als manager techniek begon bij Chainless heb ik 25 jaar bij Honeywell gewerkt, een bedrijf gespecialiseerd in Building Solutions. Daarvoor werkte ik 8 jaar bij de Onderzeedienst van de Koninklijke Marine.

Chainless is een jong, innovatief en dynamische onderneming met korte lijnen. Projecten worden op basis van een goede relatie en vertrouwen uitgevoerd. Distech is een betrouwbare leverancier met dito producten, denkt mee en biedt Chainless de mogelijkheid in het verder doorontwikkelen van productlijnen.

Het oplossingsgerichte werken en open staan open voor nieuwe ontwikkelingen en methodes spreekt me erg aan. Helemaal als je je werk op een werklocatie als Curaçao mag doen!

Onderstaande foto van ons werkbezoek CMC 2022 (Curaçao Medical Center) voor het Technisch beheer en Onderhoud.

Leon de la Blije

Leon-de-la-Blije ChainlessVanuit de opdrachtgevers kant heb ik Chainless leren kennen. Waar andere partijen wegliepen en geen verantwoording namen, zorgden de mensen van Chainless wel voor gevalideerde operatiekamers en uiteindelijk de oplevering van een nieuw ziekenhuis. 

Ik wilde onderdeel zijn van zo’n mooi en vakkundig bedrijf. We hebben dezelfde visie; klanten op een juiste manier bedienen. Nooit opgeven of weglopen en een project is pas klaar als alles goed functioneert en juist is gedocumenteerd.

Bij Chainless heb ik samen met collega’s binnen een jaar tijd 12 operatiekamers en 6 opdek ruimtes voorzien van nieuwe regeltechniek. Hierdoor heeft de opdrachtgever een juiste validatie procedure kunnen doorlopen. Ook het optimaliseren van diverse bestaande installaties is door onze opdrachtgevers tot een groot succes bestempeld.

Mijn werk is mijn passie. Door mijn brede kennis en juiste omgang met mensen streef ik altijd naar een optimaal resultaat voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. 

Uit mijn werk haal ik veel voldoening. Het is prettig samenwerken met de collega’s en samen bereiken we mooie resultaten, waar het hele team veel motivatie van krijgt.

Bob Reimink

Bob Reimink ChainlessVia mijn vader ben ik erin gerold. Ik ben hier komen werken toen het bedrijf Chainless werd opgezet en ik vindt het een mooie uitdaging om mee te helpen het bedrijf te verbeteren en groter te maken. Daarnaast vind ik klimaattechniek een leuke en mooie toepassing om mijn kennis uit de informatica voor in te zetten.

Mijn focus ligt op het leveren van producten die zo goed mogelijk passen bij de wensen van de klant

Ik wil ten alle tijden bezig zijn met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten. En dit in de breedste zin van het woord: Nieuwe functionaliteiten, kwaliteit verbeteren, efficiëntie verhogen…

Waar ik trots op ben:

  • De manier waarop we Curacao Medical Center hebben kunnen helpen met een nieuw BMS. Ondanks de uitdagingen die er waren hebben we dit op een vrij snelle manier en met weinig mensen kunnen doen.
  • De verhuizing van het bedrijf, begonnen op zolder en nu gevestigd in de molen over 4 verdiepingen
  • Het ontwikkelen van de EY2400 driver. Hierdoor konden we 3 datalijnen met vele regelaars ondersteunen in het Niagara BMS.

Dennis van Ritbergen

Dennis van RitbergenIk was nog maar net een maand in dienst bij Chainless, toen er in september 2015 een hoofdwaterleiding in het Amsterdam UMC ziekenhuis sprong. Daardoor was de complete techniek kelder onder water is gelopen. 

We hebben toen als team voor een zeer snelle  heropstart van vitale klimaatsystemen van het ziekenhuis gezorgd. Daar ben ik nog steeds best trots op, zeker omdat ik nog maar één maand in dienst was!

Mijn passie voor het werk is de belangrijkste drijfveer voor wat ik doe. De uitdaging zit voor mij in de kwaliteit van het geleverde werk voor iedere klant. Klanten kunnen van mij altijd een eerlijk, belangeloos en weloverwogen advies of oplossing verwachten.

Chainless heb ik leren kennen toen we samen werkten om een  regeltechnische installatie van het zwembad in Steenwijk in gebruik te stellen. Na een tweede ontmoeting kreeg ik een aanbod om voor  Chainless te komen werken. En zo geschiede.

Sander van Heerde

Sander van HeerdeWaar ik blij van wordt
Het mooiste wat je als engineer/ inbedrijfsteller kan overkomen, is wanneer je een vrij ingewikkeld stuk software schrijft, dat vervolgens tijdens de test en SAT precies zo werkt als gewenst. Zoals bijvoorbeeld de overname bij storing van twee luchtbehandelingskasten die samen op een plenum inblazen.

Eerder dit jaar hebben we dit gemaakt bij de afdeling Hematologie van het Amsterdam UMC locatie VUmc. Of de regelaars elkaar niet zien in het netwerk, of dat er één in storing valt, of ze nou alleen opstarten of gezamenlijk of allebei op zichzelf; het werkt gewoon zoals het moet. En als dan de installateur, de adviseur én de opdrachtgever hier blij van worden, dan word je dat zelf ook.

Wat ook erg leuk is, is ons project van het CMC-ziekenhuis op Curaçao, waar we ook een collega hebben opgedaan. Heerlijk om daar te werken, andere culturen te leren kennen en je er veel te snel thuis te voelen!

Waar ik voor sta
Klanten kunnen van mij altijd een glimlach verwachten. Het doel van mijn werk is uiteindelijk altijd een goed werkende installatie en een tevreden klant achter te laten.
Ook het adviserende deel is belangrijk, vertel een klant ook wanneer er iets bedacht is dat niet haalbaar, efficiënt of energiezuinig is.

Wat mij drijft
Om Steeds weer een uitdaging te vinden in nieuwe projecten en installaties, om deze steeds passend te maken bij het project. En natuurlijk om bestaande oplossingen naar een steeds hoger niveau te tillen en steeds slimmer te maken.

Hoe ik bij Chainless ben gekomen
Ik ben bij Chainless terecht gekomen via Gerwin Reimink; Hij heeft me ooit ook bij Sauter binnengehaald waar we heel wat jaren samen hebben gewerkt. Na die tijd ging Gerwin voor zichzelf verder.

Gerwin begon zijn bedrijf uit te breiden en ik wilde wel eens wat meer van de wereld van meet- en regeltechniek zien. Daarom ben ik zo’n 5 jaar nadat Gerwin voor zichzelf begon ook ingestapt bij Chainless. We waren toen nog maar met een handjevol mensen en ons kantoor was bij Gerwin op zolder.

Na verloop van tijd groeide Chainless verder en werd de zolderkamer aan de Hamerslanden te klein. Er kon een verdieping gehuurd worden in de molen aan de Molenstraat in Assen. Na verloop van tijd werd ook dat te klein en ondertussen hebben er een hoop gezellige collega’s bijgekregen en hebben we de hele molen al in gebruik.

Wie weet hoe ver we nog zullen groeien de komende jaren.

Jeffrey Lock

Jeffrey-Lock-ChainlessBinnen de eerste maanden bij Chainless hebben we na een hectische corona-tijd weer mooie beurzen mogen bezoeken waaronder de installatie vakbeurs. Op deze beurs heb ik mijn eerste contacten mogen maken en hieruit is tevens mijn eerste opdracht uit gekomen.

Waar je van op aan kunt 
Klanten en opdrachtgevers kunnen er vanuit gaan dat ik mij volledig voor ze inzet om altijd een passende oplossing te bieden.

Wat je van mij kunt verwachten
Ik behandel mensen graag zoals ik zelf ook behandeld wil worden. Als ik een afspraak maak wil ik deze nakomen en andersom ook. Graag zet ik woord bij daad, zoals ze in Rotterdam zeggen: ‘Niet lullen maar poetsen’

Hoe ik bij Chainless terecht ben gekomen
Voorheen heb ik bijna 5 jaar bij een concullega gewerkt, ik was hier echter toe aan een nieuwe uitdaging. Toevallig kwam Gijs op het juiste moment in de lucht. Lang verhaal kort, ik heb daarna de keuze gemaakt om bij een jong en dynamisch bedrijf zoals Chainless te gaan starten.

Derwin Steursma

Tijdens mijn studie werkte ik in samenwerking met Chainless aan een leuk project als keuzedeel (3D ontwerp Sense). Extra blij was ik toen ik hoorde dat ik bij Chainless mijn stage kon doen. Gedurende deze periode heb ik ontzettend veel geleerd, zo heb ik de eerste Chainless, mobiele, App mogen ontwikkelen. 

Mijn passie zit vooral in het ontwikkelen van applicaties waarbij ik in samenwerking met de opdrachtgever een prachtig product kan leveren. Mijn focus ligt ook veel op design en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast draag ik graag bij aan het verbeteren van werkprocessen binnen ons team. 

Pepijn Compaan

Peppijn CompaanWaar ik het meest trots op ben?
> De ontwikkeling en toepassing van de Project Tooling is iets waar ik met veel plezier op terug kijk, maar ook iets waar ik enthousiast van word om aan door te ontwikkelen. Het incrementeel verbeteren van de applicatie om zo de veranderende organisatie te kunnen blijven bedienen is iets waar we trots op kunnen zijn.

> Het ontwerpen van het eerste prototype van de Chainless Sense en uiteindelijk een eerste werkende versie kunnen presenteren.

Waar ik voor sta
Ik zal me altijd blijven inzetten voor het helpen van onze klanten en collega’s door technische oplossingen te maken waar ze echt verder mee kunnen.

Wat mij drijft
De diversiteit van de werkzaamheden en de toepasbaarheid van onze oplossingen maakt dat ik dit werk met veel plezier blijf doen.

Hoe ik bij Chainless ben gekomen
Tijdens mijn studie heb ik als stagiair en vakantiekracht het bedrijf leren kennen. Sindsdien ben ik nu in vaste dienst als Software Ontwikkelaar binnen het R&D team. De uitdagende opdrachten en snelheid van de organisatie spraken me destijds (en nog steeds) erg aan.

Roel Zuidema

Waar ik het meest trots op ben?
Per 1 januari 2022 is certificering volgens de Safety Culture Ladder verplicht voor Chainless B.V. Door een gezamenlijke inspanning van al het personeel is binnen 3 maanden vanaf de 0-meting, het certificaat SCL trede 2 behaald.

Waar ik voor sta
Doe wat je zegt. Als je een afspraak maakt, moet je die nakomen. Daarbij is niet alleen het eindresultaat belangrijk, maar ook de manier waarop dat eindresultaat bereikt wordt. Goed overleg met de klant en zorg voor medewerkers is hierbij belangrijk.

Wat mij drijft
Morgen beter zijn dan vandaag: We zijn goed, maar we kunnen altijd beter worden. Ik ben altijd op zoek naar het maximaal haalbare. Daarbij houd ik wel rekening met omstandigheden: wat is binnen de gestelde tijd en/of doel wenselijk en noodzakelijk.

In de functie van Office Manager, met een grote diversiteit aan taken, wil ik graag een bijdrage leveren aan het beter worden van Chainless B.V.

Hoe ik bij Chainless ben gekomen
Na ruim 40 jaren bij de overheid gewerkt te hebben, ben ik in april 2022 met vervroegd pensioen gegaan. Omdat ik er nog lang niet aan toe ben om op mijn gemak achter de geraniums te gaan zitten, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik in de functie van Office Manager bij Chainless gevonden.

Elsje Bouwhuis

Elsje Bouwhuis

Al sinds de oprichting in 2013 ben ik nauw bij Chainless betrokken. Niet zo gek als je bedenkt dat ik met Gerwin, een van de oprichters, getrouwd ben. Gemiddeld besteed ik zo’n 20 uur per week aan de administratie van het bedrijf.

In het begin hield dit voornamelijk het verwerken van in- en verkoopfacturen en de belasting- en btw-aangiftes in. Later kwamen daar steeds meer taken bij, zoals de salarisadministratie, maar ook personeelsgerelateerde zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van verlof en ziekmeldingen. Ook verzorg ik wekelijks de planning voor de medewerkers die op locatie werkzaam zijn, controleer ik werkbonnen en stel ik onderhoudsrapportages op.

Waar je bij mij van op aan kunt?
Vanuit mijn administratieve rol streef ik ernaar zaken snel en efficiënt af te handelen en er steeds voor te zorgen dat alles klopt. Met de groei van een bedrijf ontstaan er continu nieuwe uitdagingen en vragen. Ik vind het heerlijk om deze aan te gaan: dingen regelen, uitzoeken en op orde brengen. Vanuit mijn rol, zorg ik ervoor dat iedereen zijn werk optimaal kan uitvoeren. Daarbij sta ik bekend als behulpzaam, vriendelijk en probeer daarbij iedereen aandacht te geven.

Waar ik trots op ben?

Chainless is ooit gestart op de zolder bij ons thuis en is sindsdien zo gegroeid dat we nu ons eigen kantoor hebben. We hebben een prachtige oude molen in Assen ontdekt, waar we in eerste instantie alleen de bovenste verdieping van huurden. Inmiddels nemen we alle verdiepingen van de molen in gebruik en hebben we zelfs een tweede vestiging in ‘s-Hertogenbosch geopend.

De groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, had ik nooit verwacht toen we aan dit avontuur begonnen. Ik ben erg trots op het fantastische team dat bij Chainless werkt en de prettige en gemoedelijke werksfeer die er heerst.

Ik kijk ernaar uit om in de komende jaren verder bij te dragen aan de groei en het succes van Chainless.

Boele Compaan

Boele CompaanIn 2022 ben ik bij Chainless begonnen als elektrotechnicus. Ik hou me dagelijks bezig met werkzaamheden als het in bedrijf stellen en onderhouden van technische installaties.  Daarnaast werk ik mee op de afdeling R&D.

In 2021 heb ik mijn opleiding Elektrotechniek basis afgerond met een 9 als eindcijfer. Daar ben ik best een beetje trots op. In datzelfde jaar mocht ik vier weken lang meewerken aan het onderhoud van het Medical Center op Curaçao. Een prachtige tijd.

Ik doe mijn werk precies en zorg ervoor dat het altijd van goede kwaliteit is. Ik vind het leuk betrokken te zijn bij verschillende onderdelen en projecten binnen het bedrijf.

Wat begon als een vakantiebaan, is nu omgezet in een fulltime vaste baan. In de korte tijd dat ik nu bij Chainless werk, heb ik veel geleerd en wil ik me nog verder ontwikkelen binnen dit mooie bedrijf.

Nickless Nicholson

Bij Chainless heb ik in korte tijd veel kunnen bereiken. Over hoe snel ik bij Chainless als Field Service Engineer ben gegroeid, verbaas ik me nog regelmatig.

Ik mocht de eerste zijn die een ECY- STAT bij (CMC) aansloot op het Curacao Medical Center. Ook de sleutelschakelaars heb ik ingebouwd in de isolatie kamers.  Wat ik mooi vindt aan het werken bij Chainless is dat klanten weten dat we altijd voor ze klaar staan.  Meet en regeltechniek vind ik erg interessant en ik help graag klanten met het oplossen van problemen.

Ik ben bij Chainless terecht gekomen door Gerwin Reimink die op Curacao kwam voor het project. Chainless is een goed georganiseerd bedrijf waar je snel kunt groeien, meer discipline krijgt en waar je in een leuk team werkt.

Kom jij bij ons werken?

Bij Chainless geldt: what you see, is what you get. Dit horen we niet alleen van nieuwe medewerkers, maar krijgen dit ook van klanten terug.

Bij Chainless belonen we goed en vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daar investeren we graag in. Bij Chainless zijn we altijd op zoek HVAC specialisten. We zijn een klein bedrijf dat klein wil blijven en juist dáárom kunnen we goed voor je zorgen.

Lijkt het je een mooie uitdaging om bij Chainless te komen werken of wil je eerst een keer kennis maken? 

Neem dan gerust contact op. Dat kan door een mail te sturen naar personeelszaken@chainless.nl of een belletje te plegen: 0878-709 448

We komen graag met je in contact!

Whitepaper Smart Buildings

Ontdek waarom slimme gebouwen zo in de belangstelling staan, wat een Smart Building oplevert en wat de belangrijkste trends voor de komende jaren zijn.