Drivers voor Niagara platform

In opdracht van het VUmc ziekenhuis in Amsterdam heeft Chainless alle EY2400 en EY3600 datapunten geïmporteerd in een nieuw Niagara 4 Building Management System (BMS).

EY2400 driver​

De EY2400 installatie bestaat uit 3 datalijnen met ongeveer 8.000 datapunten. Deze zijn verdeeld onder diverse bouwdelen.
 Alle punten worden geïntegreerd met behulp van een door Chainless ontwikkelde Niagara driver.
 Om redundantie en risicospreiding te waarborgen wordt gebruik gemaakt van meerdere Distech Controls EC-BOS apparaten

Uitgebreide functionaliteiten met EY3600 driver

Chainless heeft eveneens geïnvesteerd in de ontwikkeling van een Sauter novaNet (EY3600) driver voor het Niagara platform van Tridium. Door het ontwikkelen van een EY3600 driver heeft deze uitgebreide functionaliteiten gekregen en is deze tevens geoptimaliseerd voor grote netwerken. Voorbeelden van extra functionaliteiten zijn het implementeren van schedules en jaarkalenders.

Een van de grote voordelen van het gebruik van deze driver is dat EY3600 installaties niet meer alleen van de fabrikant zelf afhankelijk zijn, daardoor is het zelf onderhouden en aanpassen van parameters eenvoudig uit te voeren.

Ook is het mogelijk om datapunten door middel van een hardware controller (JACE) en de driver te converteren naar diverse andere protocollen zoals bijvoorbeeld BACnet/IP, of zelfs direct te integreren in het Niagara BMS van Tridium. Ook het gefaseerd ombouwen van hele EY3600 installaties wordt hiermee mogelijk gemaakt.

Chainless heeft ruime ervaring met de EY3600 driver, waaronder grotere projecten van 6.000+ datapunten.

De EY3600 installatie bestaat uit 4 datalijnen met +/- 16.000 datapunten. Deze zijn verdeeld onder diverse bouwdelen.

Heeft u interesse naar de mogelijkheden van deze drivers? Neem dan contact met ons op!

 

Mogelijkheden van de driver

EY3600 Stations
EY3600 Logging
EY3600 Logging
EY3600 Logging

/ LAATSTE NIEUWS