Chainless 's-Hertogenbosch

/ Nieuwe Chainless vestiging

Nieuw kantoor in 's-Hertogenbosch

In augustus heeft Chainless de sleutel gekregen van hun tweede vestiging. Naast het kantoor in Assen is het bedrijf nu ook in het zuiden van Nederland vertegenwoordigd.

Het nieuwe kantoor waar we je graag welkom heten bevindt zich in het Soetelieve Business Center in ’s Hertogenbosch Bruistensingel 128. Het recent gerenoveerde kantorencomplex vormt de zakelijke toegangspoort tot ’s-Hertogenbosch. Een oude vestingstad die bekend om haar prachtige cultureel erfgoed en Bourgondische inslag.

Soete Lieve Gerritje

Het kantorencomplex draagt de naam  ‘Soete Lieve Gerritje’ en is vernoemd naar een boerinneke uit de Meijerij dat vrolijk en trots met haar mand vol koopwaar naar de Bossche Markt gaat.

Precies wat het Business Center ook wil bieden; ondernemen in een gemoedelijke sfeer zonder professionaliteit uit het oog te verliezen. Dat past helemaal bij no-nonsense mentaliteit van Chainless. 

Bereikbaarheid

De nieuwe locatie is centraal gelegen en canaf diverse snelwegen makkelijk bereikbaar is. Parkeren kan op het achtergelegen parkeerterrein, waar altijd wel een parkeerplek vrij is. 

Het adres van ons tweede kantoor in Zuid:
Bruistensingel 128
5232 AC in ’s-Hertogenbosch

Chainless 's-Hertogenbosch

/ INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

/ ONZE PARTNERS

/ LAATSTE NIEUWS

Hieronder vind je het laatste nieuws en een overzicht van mooie projecten die we mochten
doen voor onze opdrachtgevers. Waaronder bijvoorbeeld het VU ziekenhuis in Amsterdam.

gebouwbeheer software

Gebouwbeheer software

Om gebouwen slimmer en efficiënter te maken, ontwikkelt Chainless innovatieve gebouwbeheer software. Slimme software integreert diverse systemen in een gebouw, van verlichting tot verwarming. Voor efficiënte gebouwen en een duurzame toekomst.

Lees meer >
Klimaat beheersing kantoor binnen

Klimaatbeheersing op kantoor

Het klimaat binnen kantoren is iets dat vaak als vanzelfsprekend wordt gezien. Er wordt pas aandacht aan besteed als het oncomfortabel is. Een goed binnenklimaat op kantoor kan echter een aanzienlijke impact hebben op gezondheid, productiviteit en welzijn.

Lees meer >

Gijs Erisman

Gijs Erisman Chainless

In februari 2020 ben ik begonnen als Sales Manager aan een nieuwe uitdaging binnen Chainless. Commercie is waar ik energie van krijg en mijn passie voor het vak naar bovenkomt. In combinatie met de regeltechniek is dat voor mij een geweldige drijfveer.

Na een jaar in de functie als Sales Manager waarin we als Chainless team grote successen hebben gekend, ben ik binnen Chainless doorgegroeid naar Operations Manager. Naast de mooie groei die wij als bedrijf sinds 2020 hebben ingezet heb ik mij persoonlijk ook mogen ontwikkelen. Een reden te meer om je thuis te voelen bij dit jonge en dynamische bedrijf wat echt wel een autoriteit is geworden in de markt. Hier werken we met elkaar dan ook elke dag aan, waarin elke collega belangrijk is om het teambelang te doen slagen.

Waar ik trots op ben
Na iets meer dan 2 jaar kan ik wel zeggen dat ik enorm trots ben op iedereen binnen Chainless wat we inmiddels bereikt hebben. En daarmee bedoel ik eigenlijk ook wat wij voor de klanten en relaties hebben kunnen doen. Projecten en de ontzorging van A tot Z, oplossingen gebracht waar anderen opgaven, internationaal onze stappen gezet, Chainless product ontwikkeld omdat dit een eindgebruiker kon helpen en inmiddels uitgegroeid tot die partner waar iedereen op kan bouwen.

– Als commercieel succes; dan kijk ik toch ook naar de cijfers en hebben we het jaar 2020 een groei van 55% gerealiseerd en in het jaar 2021 een groei van 43%. Waarin we voor 2022 uitkijken naar een groei van 24%.

– Als bedrijf succes; Ons weten te profileren als solutions partner een partner die altijd een oplossing vind. Zo ook voor een relatie het VUmc, waar we al jaren een loyale partner zijn.

– Als team succes; we als team hebben geslaagd om een grote tender te winnen, en we het nieuwe Research and Development Ziekenhuis mogen maken.

Waar ik voor sta
Altijd open, eerlijk en transparant een gesprek voeren, waarin de klant centraal staat. Waardoor de verwachting ook het resultaat wordt en we allemaal het beste nastreven. “zeg wat je doet, doe wat je zegt”.

Met veel plezier, humor en passie altijd de beste oplossing nastreven voor elk project en voor elke klant.

Hoe ik bij Chainless terecht ben gekomen?
Ik heb Chainless in 2018-2019 leren kennen, ik was in die tijd Area Sales Manager voor Sontay. Een Engels bedrijf in veldapparatuur voor de gebouwautomatisering. Bart en Gerwin de twee eigenaren waren een relatie van mij die ik geregeld bezocht.

Halverwege 2019 veranderde een verkoopgesprek in een soort van sollicitatie gesprek. De heren gaven aan mij graag als commerciële collega bij hun team te willen voegen. Gerwin maakte een opmerking die me nog geregeld voorbij flitst; “je bent de eerste commerciële vent waar ik geen kippenvel bij krijg”.

Na een aantal maanden van leuke gesprekken over toekomst, visie, doelen en waar staat Chainless over 5 jaar. Ben ik in februari 2020 de uitdaging aangegaan en wat heet een uitdaging! Nog elke dag met veel plezier, passie en energie draag ik een stukje bij aan dit geweldige team en bedrijf.