Op afstand instelbare regelplaat

Bij Chainless bent u aan het juiste adres voor gebouwbeheer. Zo leveren wij ook na-regelplaten met apparatuur van Distech Control voor verlichting en ruimte regeling. Deze worden geleverd met software die met HTML5 geconfigureerd kan worden. Met bevestigingsmogelijkheden aan wand, kabelgoot en plafond.

De voordelen op een rij:

  • Standaard is een BACnet/IP ruimteregelaar van het type ECY-PTU-207 gemonteerd. Afhankelijk van de ruimte wordt hier nog een ECx verlichting en/of ECx zonwering module bij geplaatst. De software is gestandaardiseerd en modulair ontworpen. Middels een interne webserver die standaard in iedere na-regelaar aanwezig is kan de na-regelaar precies geconfigureerd worden naar de aanwezige regelapparatuur. De software wordt hiermee realtime aangepast.
  • De na-regelplaat is stekkerbaar uitgevoerd zodat deze eenvoudig te plaatsen is. Indien nodig is het uitwisselen hierdoor ook eenvoudig en snel te realiseren. Alle benodigde (contra)stekkers, die op de bekabeling gemonteerd worden, wordt uiteraard standaard meegeleverd.
  • De montage kan op zowel wand, plafond als kabelgoot plaatsvinden. Afhankelijk van de ruimte kan ook een sensor worden geïnstalleerd die beweging, lux en temperatuur meet (een PIR multisensor). Deze kan gecombineerd worden met een LCD ruimtebedieneenheid worden. Beide zijn via een subnet bus middels UTP bekabeling en RJ45 connectoren aan te sluiten op de ruimteregelaar.
NA-Regelplaat-Distech Controls

/ LAATSTE NIEUWS