BMS-contract-CMS-Curacao

Ondertekening BMS contract

Trots zijn wij als Chainless, dat onze expertise en dienstverlenende instelling zo wordt beloond. Met een enorme waardering heeft het CMC te Curaçao, Chainless het BMS beheer, onderhoud en support contract gegund.

In de afgelopen 6 maanden van intensieve samenwerking met en in opdracht van BNI, heeft Chainless veel voor het CMC kunnen betekenen.

Waaronder de ombouw van de Operatiekamers en Opdekruimten, het installeren en inbedrijfstellen van de allure FD ruimte en het Ronald McDonald huis.

De visualisatie van de persluchtinstallatie en de isolatiekamers en de koppelingen met het interlock systeem. Daarnaast nog een energiedashboard ontworpen waarop meer dan 100 energiemeters en watermeters worden gevisualiseerd en gemonitord.

Waarna aansluitend de SAT testen met een positieve uitslag is afgesloten. Wederom een geweldige prestatie van Chainless welke haar opdrachtgevers dankbaar is voor het in haar gestelde vertrouwen. We kijken uit naar een mooie, constructieve en langdurige samenwerking met het CMC (Curaçao Medical Center).

/ LAATSTE NIEUWS